Recept
« Terug naar recepten
Bloemkool-Paprikasoep
PT35M
Bloemkool-Paprikasoep
Eindeloos variëren, altijd lekker resultaat.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bloemkool-Paprikasoep te bereiden
Verdeel de bloemkool in roosjes, snij paprika in stukjes en hak de ui fijn. Doe mosterd, ui, bloemkool en de helft van de paprika in een pan en overgiet met bouillon, breng al roerende aan de kook. Laat de soep onder deksel 25 minuten garen. Pureer de soep, breng op smaak met peper en zout en voeg de resterende paprika toe. Laat even doorkoken en dien op.