Recept
« Terug naar recepten
Bloemkoolschotel met cashewnoten
PT25M
Bloemkoolschotel met cashewnoten
Een heerlijk bloemkoolschotel met cashewnoten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Bloemkoolschotel met cashewnoten te bereiden
1. Schil de aardappelen en kook ze gaar. Stamp ze fijn en giet er de hete melk door tot een fijne, luchtige puree.
2. Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes snijden. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Cashewnoten grof hakken.
3. In de wok olie verhitten. Bloemkool en paprika al omscheppend 6 min. bakken. Roerbakmix en 400 ml water toevoegen en al roerend aan de kook brengen. Geheel nog 6 min. al omscheppend verwarmen. Cashewnoten erdoor scheppen.
4. Aardappelpuree over borden verdelen en daarover de bloemkoolroerbak scheppen.
2. Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes snijden. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Cashewnoten grof hakken.
3. In de wok olie verhitten. Bloemkool en paprika al omscheppend 6 min. bakken. Roerbakmix en 400 ml water toevoegen en al roerend aan de kook brengen. Geheel nog 6 min. al omscheppend verwarmen. Cashewnoten erdoor scheppen.
4. Aardappelpuree over borden verdelen en daarover de bloemkoolroerbak scheppen.