Recept
« Terug naar recepten
Bloesembeignets
PT15M
Bloesembeignets
Een heerlijk bloesembeignets recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Smokey Bear
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
- personen
Categorieën:
- > Hapjes - Warm
- > Hoofdgerechten - Vegetarisch
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bloesembeignets te bereiden
Pluk de verse in volle bloei staande vlierbloesems en laat het steeltje er aan zitten (is het handvat)
Maak een dun beignetbeslag en dompel alleen het bloemscherm er even in zodat het beslag sondom het bloemscherm zit.
Daarna het bloemscherm even in hete distelolie frituren tot het net goudbruin is.
snel uit de pan vissen en op een doekje even laten aflekken.... en smakelijk snoepen.
Maak een dun beignetbeslag en dompel alleen het bloemscherm er even in zodat het beslag sondom het bloemscherm zit.
Daarna het bloemscherm even in hete distelolie frituren tot het net goudbruin is.
snel uit de pan vissen en op een doekje even laten aflekken.... en smakelijk snoepen.
Mijn kookverhaal (Smokey Bear)
Een heel oud recept uit een vergeelt boek.