Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauwhaasje op een bedje van spinazie
PT20M
Kabeljauwhaasje op een bedje van spinazie
Een heerlijk kabeljauwhaasje op een bedje van spinazie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauwhaasje op een bedje van spinazie te bereiden
Kabeljauwhaasje kruiden met peper en insmeren met mosterd,wikkel het ontbijtspek er rond en nu in de pan tot hij gaar is.Serveer op een bedje van spinazie met aardappelen "eens iets anders".Garneer af en dien zeer warm op.