Recept
« Terug naar recepten
Hapje in de lepel: gerookte zalm met een fijn sausje
PT5M
Hapje in de lepel: gerookte zalm met een fijn sausje
Een heerlijk hapje in de lepel: gerookte zalm met een fijn sausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Speciale gelegenheden - Kerst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje in de lepel: gerookte zalm met een fijn sausje te bereiden
Dresseer alles op de lepel en werk af.
Voor de mierikswortel dressing : een beetje mayonaise ,mierikswortel pasta en gemalen peper goed mengen.
Voor de mierikswortel dressing : een beetje mayonaise ,mierikswortel pasta en gemalen peper goed mengen.
derbyke zegt: