Recept
« Terug naar recepten
Hapje: gerookte zalm met radijsjes
PT5M
Hapje: gerookte zalm met radijsjes
Een heerlijk hapje: gerookte zalm met radijsjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: gerookte zalm met radijsjes te bereiden
Smeer de randen van de zalm in met de gehakte dille.
Radijsjes fijn snijden.
Serveer op bordje en werk af met de dressing en takje dille.
Radijsjes fijn snijden.
Serveer op bordje en werk af met de dressing en takje dille.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.