Recept
« Terug naar recepten
Gerookte zalmtartaar met avocado
PT20M
Gerookte zalmtartaar met avocado
Wat je met een pakje gerookte zalm al niet kunt doen. Het is heerlijk als
voorgerecht in een glaasje, amuse als lepelhapje, op een geroosterd
stokbroodje als borrelhapje of voor op een buffet.
Een heerlijk hapje met Pasen, Kerst of andere feestelijke gelegenheden.
Ik heb koriander gebruikt omdat ik het een heerlijke combinatie vind met de
avocado en limoen. Mocht je niet van koriander houden dan kun je dit ook
vervangen door dille.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gerookte zalmtartaar met avocado te bereiden
- Snij de zalm en avocado in stukjes en doe alles in een kom, voeg de creme fraiche ook toe.
- Hak de koriander en lente uitjes en voeg deze toe, voeg geraspte mierikswortel (of uit een potje) toe.
- Doe de kappertjes erbij en strooi de peper en zout eroverheen en voeg het limoensap toe.
- Meng alles goed door elkaar.
- Doe het mengsel met een beetje sla in een glaasje, op een geroosterd stokbroodje of op een amuselepel.