Recept
« Terug naar recepten
Luxe aardappelsalade met zalm, ei, ui, appel en koriander
PT30M
Luxe aardappelsalade met zalm, ei, ui, appel en koriander
Het bbq-seizoen is weer in volle gang en dan willen we wel weer eens iets nieuws proberen.
Dat deze heerlijke ingrediënten prima bij elkaar passen bleek met dit experiment. Het zoute van de zalm, het zoete van de appel, het pittige van de uitjes en de dressing met een beetje zuur van de balsamico en genoeg pit van de sambal.
Maak een grote bak want als er nog iets over blijft heb je de volgende dag nog een heerlijke lunch.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
- > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Luxe aardappelsalade met zalm, ei, ui, appel en koriander te bereiden
- Schil de aardappelen en kook ze ongeveer 15 minuten totdat ze net niet helemaal gaar zijn. Giet ze af, laat ze afkoelen en snij ze in dobbelsteentjes.
- Kook de eieren (hard) laat ze in koud water schrikken en afkoelen. Pel ze en snij ze in stukjes.
- Snij de zalm in reepjes.
- Snij de rode ui, lente ui en koriander fijn.
- Meng alle ingrediënten van de dressing doorelkaar.
- Meng alle gesneden ingrediënten voor de salade doorelkaar.
- Doe de dressing erover en schep alles doorelkaar.