Recept
« Terug naar recepten
Bloody Mary Sorbet
PT45M
Bloody Mary Sorbet
Een heerlijk bloody mary sorbet recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ronny Henri Szostek
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Dranken - Koud
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
21
Herkomst:
Engeland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bloody Mary Sorbet te bereiden
Meng alle ingredienten goed met elkaar. Plaats het mengsel in een sorbetière of roomijsmachine en laat draaien totdat het mengsel vast is van vorm. Bevries de sorbet in een bewaardoos in de diepvries tot gebruik.
Zet 4 lange longdrink glazen in de dieprvies, maar pas op dat u ze niet té lang in de diepvries bewaard, want dan kunnen ze namelijk barsten en uiteindelijk breken.
Haal de bewaardoos met de bloody mary sorbet 1 a 2 minuten voorr gebruik uit de diepvries. Vul de gekoelde glazen voor met de sorbet en steek een stengel selderij in elk glas en dien direct op. Je kan eventueel nog een draai peper strooien bovenop de sorbet.
Zet 4 lange longdrink glazen in de dieprvies, maar pas op dat u ze niet té lang in de diepvries bewaard, want dan kunnen ze namelijk barsten en uiteindelijk breken.
Haal de bewaardoos met de bloody mary sorbet 1 a 2 minuten voorr gebruik uit de diepvries. Vul de gekoelde glazen voor met de sorbet en steek een stengel selderij in elk glas en dien direct op. Je kan eventueel nog een draai peper strooien bovenop de sorbet.
djmagich zegt: