Recept
« Terug naar recepten
Boerenbrood met fijn gehakte noten
PT195M
Boerenbrood met fijn gehakte noten
Een heerlijk boerenbrood met fijn gehakte noten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
195 min
Personen:
.... personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Boerenbrood met fijn gehakte noten te bereiden
Doe de boerenbrood mix in de automaat voeg 375ml water en olijfolie toe.Hak alle noten een beetje fijn en voeg het bij de brood mix.Het robotje doet zijn werk.Nu maar doen waar je zin in hebt.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
dondersteen zegt:
Bij voorbaat dank !
Vriendellijke greetz van dondersteen.
derbyke zegt:
500gr bakmix en 325ml water in een schaal doen.Met een mixer(kneedhaak) 5-10min in de hoogste stand kneden.Daarna het afgedekte deeg ca. 30min laten rijzen.Het deeg tot een bol verwerken en op een ingevette bakvorm leggen en op een warme plaats afgedekt laten rijzen tot het verdubbeld is.Deeg met water bestrijken en in de op 230 gr voorverwarmde oven zetten. Na 15 min de oven op 200gr terugschakelen en het brood verder afbakken gedurende 25 min.Wel de noten en de olijfolie niet vergeten.Veel succes en laat maar weten of het gelukt is.Groetjes van ons 3 :p
dondersteen zegt:
bij voor baad dank !
vriendelijke groeten van dondersteen :p