Recept
« Terug naar recepten
Lamskroon : De zigeuner
PT20M
Lamskroon : De zigeuner
Een heerlijk lamskroon : de zigeuner recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamskroon : De zigeuner te bereiden
Het vlees in acht gelijke stukken verdelen , insmeren met appelsien balsamico dressing goed kruiden met oregano , basilicum en fijngehakte peterselie en in paneermeel wentelen . Bak deze rosé aan in half boter en olijfolie .
Prei in ringen snijden , champignons in vier snijden, ajuin in twee snijden en in schijven snijden . Wok deze groenten beetgaar samen met tomaatjes en peterselie en evenzeer kruiden . Voeg noten mix toe .
Aardappelen in vier snijden en beetgaar koken .
Serveer op bord werk af met gehakte peterselie en bleu d' auvergne
Prei in ringen snijden , champignons in vier snijden, ajuin in twee snijden en in schijven snijden . Wok deze groenten beetgaar samen met tomaatjes en peterselie en evenzeer kruiden . Voeg noten mix toe .
Aardappelen in vier snijden en beetgaar koken .
Serveer op bord werk af met gehakte peterselie en bleu d' auvergne
derbyke zegt: