Recept
« Terug naar recepten
Fazant met pasta en groenten
PT20M
Fazant met pasta en groenten
Een heerlijk fazant met pasta en groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wild
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fazant met pasta en groenten te bereiden
Kook pasta beetgaar .
Ajuin grof snijden .
Prei grof snijden .
Witloof grof snijden .
Look grof snijden .
Tomaatjes heel laten .
Groenten beetgaar wokken en kruiden als laatste de tomaatjes en pasta toevoegen evenzeer de mosterd en azijn zeer goed mengen .
Fazant kruiden en aan weerszijden aanbakken .
Voor de saus , sjalotten aanstoven in boter een beetje wildfond toevoegen , een scheut appelsiensap en laten inkoken voeg als laatste wat appelsien basilicum toe . Dresseer dit alles op bord en garneer af met peterselie .
Ajuin grof snijden .
Prei grof snijden .
Witloof grof snijden .
Look grof snijden .
Tomaatjes heel laten .
Groenten beetgaar wokken en kruiden als laatste de tomaatjes en pasta toevoegen evenzeer de mosterd en azijn zeer goed mengen .
Fazant kruiden en aan weerszijden aanbakken .
Voor de saus , sjalotten aanstoven in boter een beetje wildfond toevoegen , een scheut appelsiensap en laten inkoken voeg als laatste wat appelsien basilicum toe . Dresseer dit alles op bord en garneer af met peterselie .