Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: volkorenpasta met varkenssneetje in een sausje met groenten
PT60M
Dagschotel: volkorenpasta met varkenssneetje in een sausje met groenten
Simpel eenvoudig kleurrijk voor elke huismoeder of vader gemakkelijk te bereiden, meer hoeft dat niet te zijn.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: volkorenpasta met varkenssneetje in een sausje met groenten te bereiden
- Bak het vlees kort en krachtig bruin aan in een beetje boter. Voeg de champignons in vier gesneden, witloof grof gesneden de ajuin in blokjes geneden toe. Kruid zeer goed naar smaak voeg de uitgeperste teentjes look toe. Drambuie en vleesfond toevoegen laat dit alles onder gesloten deksel +/- 60 min sudderen. Pasta in licht gezouten water beetgaar koken. Haal het vlees uit de pan snij deze in plakken, de saus binden. Serveer alles zeer warm op bord en werk af met de garnituren. Dit heerlijk gerecht kan je ook in de tajine bereiden.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna Koudys zegt: