Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: pasta met groenten en varkenshaasje
PT30M
Dagschotel: pasta met groenten en varkenshaasje
Eenvoudig pasta-gerechtje met heerlijke groenten en een stukje vlees zo zacht als boter.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: pasta met groenten en varkenshaasje te bereiden
- Pasta beetgaar koken.
- Pastinaak in schijven snijden, raapjes in reepjes snijden evenzeer de wortelen. Tomaat in kwartjes snijden. Pompoen even door de cutter doen tot je zeer kleine blokjes hebt.
- Pompoen even aanstoven in een beetje boter voeg de room en kruiden toe en breng aan de kook. Roer er de kaas onder, pasta eronder mengen.
- Groenten opwokken, kruiden en de look uitgeperst toevoegen. De tomaten partjes als laatst toevoegen.
- Varkenshaasje in stukken snijden en rosé gekruid aanbakken.
- Serveer dit gerecht zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.