Recept
« Terug naar recepten
bolognese vulling canaloni
PT3M
bolognese vulling canaloni
Een heerlijk bolognese vulling canaloni recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
rene catsburg
Bereidingstijd:
3 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe bolognese vulling canaloni te bereiden
Braad of soep pan
uitjes fijn snijden en fruiten samen met de knoflook. gehakt toevoegen en gaar rullen. Fijngesneden peen toevoegen 7 oregano even mee bakken. dan de portobello toevoegen en roeren peper en zout naar smaak. dit 2,5 uur laten indikken af en toe roeren. Op een matig vuurtje.
uitjes fijn snijden en fruiten samen met de knoflook. gehakt toevoegen en gaar rullen. Fijngesneden peen toevoegen 7 oregano even mee bakken. dan de portobello toevoegen en roeren peper en zout naar smaak. dit 2,5 uur laten indikken af en toe roeren. Op een matig vuurtje.
René zegt: