Recept
« Terug naar recepten
Bonenmousse met peer
PT60M
Bonenmousse met peer
Een heerlijk bonenmousse met peer recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bonenmousse met peer te bereiden
Week de witte bonen 1 nacht en kook ze in water zonder zout.Snijd de peer in blokjes,rooster de blokjes in een koekenpan met antiaanbaklaag en blus af met de brandy.Wacht tot de brandy helemaal verdampt is.Giet de bonen af als ze gaar zijn(na ongeveer 1 uur)pureer ze en haal ze door een zeef.Roer de ricotta licht er doorheen,voeg 3 druppels zoetstof toe en de vanillezaadjes uit het 1/2 vanillestokje.Serveer de lauwwarme mousse met de stukjes peer.Bestrooi met kaneel en decoreer met het 1/2 vanillestokje.