Recept
« Terug naar recepten
Boontjes met ui en champignons
PT20M
Boontjes met ui en champignons
Een heerlijk boontjes met ui en champignons recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Boontjes met ui en champignons te bereiden
Boontjes beetgaar koken. Doe in een grote ketel wat boter en laat licht bruin worden doe de ajuin, champignons, tomaten erbij en stoof dit alles op met de boven vernoemde kruiden.Als laatste de boontjes toevoegen laat dit geheel goed opwarmen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.