Recept
« Terug naar recepten
Boterham met mascarpone en sinaasappel
PT15M
Boterham met mascarpone en sinaasappel
Een heerlijk boterham met mascarpone en sinaasappel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Boterham met mascarpone en sinaasappel te bereiden
1. Spoel de sinaasappels. Rasp de schil. Pers één helft tot sap. Schil de andere 3 helften tot op het vruchtvlees en snij ze dan in fijne plakjes.
2. Roer de honing samen met de mascarpone en het sinaasappelsap tot een glad mengsel.
3. Beleg 2 boterhammen met plakjes sinaasappel en een laag mascarpone-crème. Werk af met wat geraspte sinaasappelschil en leg er een tweede boterham bovenop.
2. Roer de honing samen met de mascarpone en het sinaasappelsap tot een glad mengsel.
3. Beleg 2 boterhammen met plakjes sinaasappel en een laag mascarpone-crème. Werk af met wat geraspte sinaasappelschil en leg er een tweede boterham bovenop.