Recept
« Terug naar recepten
Broccoli à la Selma
PT30M
Broccoli à la Selma
Een heerlijk broccoli à la selma recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Mijn kraamverzorgster
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broccoli à la Selma te bereiden
Snijd de broccoli in roosjes en kook deze beetgaar.
Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzingen al dente.
Bak de spekjes in de koekenpan zonder olie of boter (spek bevat genoeg vet om in te bakken).
Als de spekjes goed doorbakken zijn (ze moeten niet hard zijn), voeg de crème fraîche en Boursin toe en roer dit goed door elkaar zodat de smaken zich goed vermengen.
Voeg de broccoli toe aan dit gerecht.
De broccoli mag iets verkruimelen in het gerecht, maar moet goed worden vermengd met het Boursinmengsel.
Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzingen al dente.
Bak de spekjes in de koekenpan zonder olie of boter (spek bevat genoeg vet om in te bakken).
Als de spekjes goed doorbakken zijn (ze moeten niet hard zijn), voeg de crème fraîche en Boursin toe en roer dit goed door elkaar zodat de smaken zich goed vermengen.
Voeg de broccoli toe aan dit gerecht.
De broccoli mag iets verkruimelen in het gerecht, maar moet goed worden vermengd met het Boursinmengsel.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Frida zegt:
feyenoordmama zegt:
gewoon niks zeggen tegen je man over die kaas, doe ik ook altijd...;)
k_lotterman zegt:
tommeke zegt: