Recept
« Terug naar recepten
Soep : Halloween broccoli met bloemkool met spekjes
PT30M
Soep : Halloween broccoli met bloemkool met spekjes
Een heerlijk soep : halloween broccoli met bloemkool met spekjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep : Halloween broccoli met bloemkool met spekjes te bereiden
Bak spekblokjes zonder vetstoffen krokant aan, hou deze apart.
Bloemkool en broccoli in roosjes verdelen, hou een beetje aan de kant voor afgarnering. Je mag de stengels ook gebruiken voor de soep.
Aardappelen schillen, wassen en in blokjes snijden.
Prei fijn snijden en wassen en ajuin fijn snijden.
Stoof alle ingrediënten aan in boter, voeg regelmatig de bouillon toe en de basilicum en groene pesto. Laat op een matig vuur sudderen tot de groenten gaar zijn, mix het geheel en laat opnieuw koken.
Voeg de spekblokjes toe en de rest van bloemkool en broccoli.
Serveer deze soep zeer warm.
Bloemkool en broccoli in roosjes verdelen, hou een beetje aan de kant voor afgarnering. Je mag de stengels ook gebruiken voor de soep.
Aardappelen schillen, wassen en in blokjes snijden.
Prei fijn snijden en wassen en ajuin fijn snijden.
Stoof alle ingrediënten aan in boter, voeg regelmatig de bouillon toe en de basilicum en groene pesto. Laat op een matig vuur sudderen tot de groenten gaar zijn, mix het geheel en laat opnieuw koken.
Voeg de spekblokjes toe en de rest van bloemkool en broccoli.
Serveer deze soep zeer warm.
derbyke zegt: