KookJij

Brood: een boterhammetje onder de grill even gaan piepen

Een eenvoudige boterham belegd met lekkernijen onder de grill.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Brood: een boterhammetje onder de grill even gaan piepen te bereiden

  1. Besmeer de 4 sneden boterhammen met de Philadelfhia kaas beleg 2 sneden met de kaas, garnalen, ham en terug kaas leg de andere sneden er boven op. Grill de boterhammen mooi bruin. Serveer met een heerlijke salade naar keuze.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Dames zeker de moeite waard om het eens uit te testen, laat het jullie smaken ;-)
eva

eva zegt:
Wou dit klinkt als muziek in mijn oren ga het na het weekend maken bedankt
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Klinkt top! Je denkt er niet snel aan om garnalen te gebruiken in een tosti, maar de combinatie lijkt me heerlijk!
Bobby

Bobby zegt:
Klinkt en ziet er heerlijk uit! Vorige week had ik zelf ook soortgelijke tosti gemaakt, alleen dan niet vanuit de grill maar "gebakken" in een koekenpan. Het is echt een aanrader om uit te proberen. Ik zal binnenkort het recept met een foto toevoegen.