Recept
« Terug naar recepten
Hapje : opgerold sneetje brood even onder de grill
PT5M
Hapje : opgerold sneetje brood even onder de grill
Een heerlijk hapje : opgerold sneetje brood even onder de grill recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje : opgerold sneetje brood even onder de grill te bereiden
Snijd de korsten van het brood, met een deegrol het brood goed plat rollen.
Smeer rijkelijk in met de kaas, ( kan ook met andere kaas natuurlijk ) beleg met gerookte zalm en rol zeer stevig op .
Zet dit even onder de grill zodat het broodje krokant kan worden.
Neem een bordje, een streepje balsamico erop, dresseer het rolletje erop en werk af met dille en een stukje tomaat.
Smeer rijkelijk in met de kaas, ( kan ook met andere kaas natuurlijk ) beleg met gerookte zalm en rol zeer stevig op .
Zet dit even onder de grill zodat het broodje krokant kan worden.
Neem een bordje, een streepje balsamico erop, dresseer het rolletje erop en werk af met dille en een stukje tomaat.