Recept
« Terug naar recepten
Brood: meergranen-baguette gevuld met heerlijkheden
PT15M
Brood: meergranen-baguette gevuld met heerlijkheden
Een baguette gemakkelijk snel belegd met verrassende ingrediënten.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Brood - Beleg
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Brood: meergranen-baguette gevuld met heerlijkheden te bereiden
- Bak de baguetten +/- 10 min af in een voorverwarmde oven op 220 gr, laat afkoelen.
- Tomaat in schijfjes snijden.
- Snij de baguette dwars door en besmeer een deel de met coctailsaus, beleg met parmaham, hoeveham. Vervolgens de rucola, sla, tomatenschijfjes en schijfjes brie erover verdelen. De balsamico-dressing erover leg het bovenste deel van de baguette erop.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
klik op foto om te vergroten.