Recept
« Terug naar recepten
Broodje kaassouflé
PT20M
Broodje kaassouflé
Een heerlijk broodje kaassouflé recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Warm
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broodje kaassouflé te bereiden
-bak de kaassouflé in de fritespan tot die goudbruin is en laat uitlekken
-snijd het afbakbroodje open en beleg met de ham en kaas
-bak voor 8 minuutjes in een voorverwarmde oven tot het broodje goudbruin en knapperig is
-beleg verder met de kaassouflé en de komkommerplakjes en wat peper
-snijd het afbakbroodje open en beleg met de ham en kaas
-bak voor 8 minuutjes in een voorverwarmde oven tot het broodje goudbruin en knapperig is
-beleg verder met de kaassouflé en de komkommerplakjes en wat peper
Mijn kookverhaal (monique ottenbros)
kijk uit met de kaassouflé, de vulling kan bloedheet zijn!
AnnikaT zegt: