Recept
« Terug naar recepten
Broodje "Alles d'r op en alles d'r aan.
PT10M
Broodje "Alles d'r op en alles d'r aan.
Dit broodje is voor ons een voedzame , lekkere en gemakkelijke lunch en
zó in elkaar geflanst . Met een lekkere kop zelfgemaakte soep vooraf en
een bakje yoghurt of vla na zelfs een complete hoofdmaaltijd.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broodje "Alles d'r op en alles d'r aan. te bereiden
- Snij de broodjes in de breedte open, maar zo, dat ze nog aan elkaar zitten. Besmeer elke helft met een eetlepel mayo.
- Beleg een helft met de ham en de plakjes ei en de andere helft met de sla, kaas en de rest van de ingrediënten.
- Bestrooi deze helft met een draai uit de zout en pepermolen en een snufje aromat. Klap ze dicht en steek er een tapas prikker door. En dan smullen maar en gewoon uit het vuistje eten met een servetje tegen knoeien bij de hand !!
Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)
Mijn variatie op een broodje gezond.