KookJij

Beter "Cerve "laat. Dan Nooit.... ( Cervelaat- Salade)

Na of bij een soepje ( op "soepdag" ) eten we graag een broodje met iets lekkers erop , erin , of etrnaast. Vandaag wordt dat een cervelaatsalade ín een wrapje, die je in krap 10 minuten kunt bereiden. Het is wel lekkerder, als je de salade op voorhand maakt, zodat de smaken de kans krijgen om zich te mengen .
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Beter "Cerve "laat. Dan Nooit.... ( Cervelaat- Salade) te bereiden

  1. Snij alles zoals beschreven. Doe alles in een kom.
  2. Voeg mayonaise, peper en zout naar smaak toe en proef.
  3. Voeg zo nodig meer peper en zout naar smaak toe.
  4. Serveer bij de borrel op een toastje , op stokbrood, een boterham of stop de salade een gevouwen wrap.

Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)

Heel lekker......... Op broodje, in broodje, wrapje, toastje, stokbrood, pita, buffet, bij de bbq
mogelijkheden té
over...

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst