Recept
« Terug naar recepten
Broodje voor de vissers aan wal
PT10M
Broodje voor de vissers aan wal
Een heerlijk broodje voor de vissers aan wal recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broodje voor de vissers aan wal te bereiden
Broodjes even onder de grill.
Zeevruchtenmengeling even opbakken en kruiden en een soeplepel mosterd aantoevoegen. Laat een beetje afkoelen.
Broodjes doorsnijden en insmeren met de mosterd, beleg met ijsberg, schijven tomaat, wortelen en schijfjes ei. De zeevruchten erop de hoed van het broodje erbij. Werk af met bladpeterselie, en nu maar smullen.
Zeevruchtenmengeling even opbakken en kruiden en een soeplepel mosterd aantoevoegen. Laat een beetje afkoelen.
Broodjes doorsnijden en insmeren met de mosterd, beleg met ijsberg, schijven tomaat, wortelen en schijfjes ei. De zeevruchten erop de hoed van het broodje erbij. Werk af met bladpeterselie, en nu maar smullen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.