KookJij

Hapje: eend met zure room en pittige mosterd met zeekraal

Een heerlijk hapje: eend met zure room en pittige mosterd met zeekraal recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hapje: eend met zure room en pittige mosterd met zeekraal te bereiden

Gegaarde eend cutteren met de zure room en kruiden.
Besmeer de toastjes met de mosterd en breng in vorm gebrachte eendemoes erop. Werk af met bladpeterselie en paprikareepjes.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
:);):p
Anna

Anna zegt:
Dat was een heerlijk hapje!;):D:p