Recept
« Terug naar recepten
Hapje: eend met zure room en pittige mosterd met zeekraal
PT10M
Hapje: eend met zure room en pittige mosterd met zeekraal
Een heerlijk hapje: eend met zure room en pittige mosterd met zeekraal recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: eend met zure room en pittige mosterd met zeekraal te bereiden
Gegaarde eend cutteren met de zure room en kruiden.
Besmeer de toastjes met de mosterd en breng in vorm gebrachte eendemoes erop. Werk af met bladpeterselie en paprikareepjes.
Besmeer de toastjes met de mosterd en breng in vorm gebrachte eendemoes erop. Werk af met bladpeterselie en paprikareepjes.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: