Recept
« Terug naar recepten
Hapje: couscous met gerookte forel
PT10M
Hapje: couscous met gerookte forel
Een heerlijk hapje: couscous met gerookte forel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: couscous met gerookte forel te bereiden
Couscous mengen met zure room dille en kruiden met peper.
Forel fijn snijden evenzeer mengen met de zure room, fijn gesneden paprika en de mierikswortel eronder mengen.
Vul de glaasjes, couscous, forel en werk af met dille.
Serveer zeer fris.
Forel fijn snijden evenzeer mengen met de zure room, fijn gesneden paprika en de mierikswortel eronder mengen.
Vul de glaasjes, couscous, forel en werk af met dille.
Serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.