Recept
« Terug naar recepten
Hapje: spoonettes gevuld met gerookte zalm met een sausje van mierikswortel
PT5M
Hapje: spoonettes gevuld met gerookte zalm met een sausje van mierikswortel
Een heerlijk hapje: spoonettes gevuld met gerookte zalm met een sausje van mierikswortel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Speciale gelegenheden - Kerst
- > Speciale gelegenheden - Oud & Nieuw
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: spoonettes gevuld met gerookte zalm met een sausje van mierikswortel te bereiden
Beleg de lepels met de gerookte zalm leg er een fijn gesneden schijfje sjalot op.
Meng de zure room en mierikswortelpasta en kruid met een beetje peper en fijn zeezout.
Garneer deze saus op de zalm en werk af met de peterselie.
Meng de zure room en mierikswortelpasta en kruid met een beetje peper en fijn zeezout.
Garneer deze saus op de zalm en werk af met de peterselie.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.