Recept
« Terug naar recepten
Hapje : gerookte zalm met een sausje van zure room
PT5M
Hapje : gerookte zalm met een sausje van zure room
Een heerlijk hapje : gerookte zalm met een sausje van zure room recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje : gerookte zalm met een sausje van zure room te bereiden
Sjalot zeer fijn snijden en mengen onder de zure room kruiden met zwarte peper en mierikswortel pasta toevoegen . Snij de tomaatjes fijn .
Vul de glaasjes met zalm en zongedroogde tomaten , de room erover en afwerken met fijn gesnipperde bieslook
Vul de glaasjes met zalm en zongedroogde tomaten , de room erover en afwerken met fijn gesnipperde bieslook
derbyke zegt: