Recept
« Terug naar recepten
Vakantie : pasta met gerookte zalm
PT20M
Vakantie : pasta met gerookte zalm
Een heerlijk vakantie : pasta met gerookte zalm recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Hongarije
Keuken:
Balkan
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vakantie : pasta met gerookte zalm te bereiden
Kook pasta beetgaar. Tijdens het koken van de pasta de saus klaarmaken ajuin fijn snijden, komkommer in reepjes snijden de zalm in slierten snijden.
Stoof de ajuin met de tomaatjes lichtjes aan in olijfolie goed kruiden room toevoegen en als laatste de kaas, zalm en komkommer toevoegen. Pasta op bord de saus erover heen en nu maar smullen. Serveer er desnoods een broodje bij.
Stoof de ajuin met de tomaatjes lichtjes aan in olijfolie goed kruiden room toevoegen en als laatste de kaas, zalm en komkommer toevoegen. Pasta op bord de saus erover heen en nu maar smullen. Serveer er desnoods een broodje bij.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
hns zegt:
groeten Hans
derbyke zegt: