Recept
« Terug naar recepten
Pasta vegetarisch
PT20M
Pasta vegetarisch
Een heerlijk pasta vegetarisch recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
fijnproever & Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta vegetarisch te bereiden
Pasta beetgaar koken in ruim water met het bouillonblokje.
Champignons in de helft snijden.
Sjalotjes grof snijden.
Rucola grof snijden, een deel zeer fijn snijden.
Stoof de champignons met sjalotjes even aan in boter en kruid met de wild garlic.
Voeg de room toe en laat een op een matig vuur pruttelen.
Voor het opdienen de rucola onder de saus mengen voeg de pasta toe en meng alles goed onder elkaar.
Serveer zeer warm en werk af met grof gesneden rucola en kruiden.
Champignons in de helft snijden.
Sjalotjes grof snijden.
Rucola grof snijden, een deel zeer fijn snijden.
Stoof de champignons met sjalotjes even aan in boter en kruid met de wild garlic.
Voeg de room toe en laat een op een matig vuur pruttelen.
Voor het opdienen de rucola onder de saus mengen voeg de pasta toe en meng alles goed onder elkaar.
Serveer zeer warm en werk af met grof gesneden rucola en kruiden.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
hilde fond zegt:
Ik heb nog een potje gevonden met Wild Garlic mix en kwam zo op je recept
wanneer doe je die garlic dan bij dat gerecht (opwarmen in bouilon of room)
dank voor een antwoordje
hilde
Hilde Dumont zegt:
Marianne Meeuwissen zegt:
Hilde Dumont zegt:
Harry Löhr zegt:
Hilde Dumont zegt: