Recept
« Terug naar recepten
Schelvisruggen met een veldslasausje op een bedje van pasta
PT20M
Schelvisruggen met een veldslasausje op een bedje van pasta
Een heerlijk schelvisruggen met een veldslasausje op een bedje van pasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Schelvisruggen met een veldslasausje op een bedje van pasta te bereiden
Neem een vuurvaste schotel, inwrijven met boter.
De schelvisruggen kruiden met peper, zout en rozemarijn.
Leg deze in de schotel een beetje boter bovenop en zet in een voorverwarmde combi-oven op 180°C gedurende 15 min..
Kook de pasta beetgaar.
Snijd de sjalotten in ringen en stoof deze aan in boter.
Veldsla grondig spoelen en in maatbeker doen samen met de kruiden en room en met de staafmixer even mixen.
Voeg deze ingrediënten bij de sjalotjes en laat even opkoken.
Serveer alles op bord en werk af.
De schelvisruggen kruiden met peper, zout en rozemarijn.
Leg deze in de schotel een beetje boter bovenop en zet in een voorverwarmde combi-oven op 180°C gedurende 15 min..
Kook de pasta beetgaar.
Snijd de sjalotten in ringen en stoof deze aan in boter.
Veldsla grondig spoelen en in maatbeker doen samen met de kruiden en room en met de staafmixer even mixen.
Voeg deze ingrediënten bij de sjalotjes en laat even opkoken.
Serveer alles op bord en werk af.