KookJij

Schelvisruggen met een veldslasausje op een bedje van pasta

Een heerlijk schelvisruggen met een veldslasausje op een bedje van pasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Schelvisruggen met een veldslasausje op een bedje van pasta te bereiden

Neem een vuurvaste schotel, inwrijven met boter.
De schelvisruggen kruiden met peper, zout en rozemarijn.
Leg deze in de schotel een beetje boter bovenop en zet in een voorverwarmde combi-oven op 180°C gedurende 15 min..
Kook de pasta beetgaar.
Snijd de sjalotten in ringen en stoof deze aan in boter.
Veldsla grondig spoelen en in maatbeker doen samen met de kruiden en room en met de staafmixer even mixen.
Voeg deze ingrediënten bij de sjalotjes en laat even opkoken.
Serveer alles op bord en werk af.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst