KookJij

Dagschotel: kippenworsten op een bedje van champignonsaus met natuuraardappelen

Een door de weekse dagschotel.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: kippenworsten op een bedje van champignonsaus met natuuraardappelen te bereiden

  1. Aardappelen beetgaar koken in licht gezouten water. Kippenworsten gaar aanbakken in boter. Bak de spekblokjes aan in een beetje boter voeg de fijn geneden sjalotjes toe  de champignons in vier gesneden. Kruid naar smaak tevens het limoensap toevoegen laat even inkoken. De room met kaas eronder mengen laat de saus even indikken. Serveer deze dagschotel zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst