Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: kippenworsten op een bedje van champignonsaus met natuuraardappelen
PT25M
Dagschotel: kippenworsten op een bedje van champignonsaus met natuuraardappelen
Een door de weekse dagschotel.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: kippenworsten op een bedje van champignonsaus met natuuraardappelen te bereiden
- Aardappelen beetgaar koken in licht gezouten water. Kippenworsten gaar aanbakken in boter. Bak de spekblokjes aan in een beetje boter voeg de fijn geneden sjalotjes toe de champignons in vier gesneden. Kruid naar smaak tevens het limoensap toevoegen laat even inkoken. De room met kaas eronder mengen laat de saus even indikken. Serveer deze dagschotel zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.