KookJij

Dagschotel: aardappelgratin met spruiten, gerookt spek en bloedworst

Een overheerlijke groenten die kleine spruitjes.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: aardappelgratin met spruiten, gerookt spek en bloedworst te bereiden

  1. Spruiten beetgaar koken en afgieten.
  2. Sjalotjes fijn snijden.
  3. Spekblokjes aanbakken zonder vetstoffen voeg de sjalotjes toe laat even goed opbakken vooeg de spruiten toe en kruid naar smaak.
  4. Bloedworst in stukken snijden en aanbakken.
  5. Aardappelen in schijven snijden, beetgaar koken.
  6. Room aan de kook brengen deze evenzeer kruiden en kaas eronder roeren. Neem een vuurvaste schotel deze beboteren verdeel de aardappelen in de schaal en voeg de saus toe; Besrooi met kaas en zet even onder de grill.
  7. Serveer alles zeer warm op bord.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst