Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: aardappelgratin met spruiten, gerookt spek en bloedworst
PT40M
Dagschotel: aardappelgratin met spruiten, gerookt spek en bloedworst
Een overheerlijke groenten die kleine spruitjes.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: aardappelgratin met spruiten, gerookt spek en bloedworst te bereiden
- Spruiten beetgaar koken en afgieten.
- Sjalotjes fijn snijden.
- Spekblokjes aanbakken zonder vetstoffen voeg de sjalotjes toe laat even goed opbakken vooeg de spruiten toe en kruid naar smaak.
- Bloedworst in stukken snijden en aanbakken.
- Aardappelen in schijven snijden, beetgaar koken.
- Room aan de kook brengen deze evenzeer kruiden en kaas eronder roeren. Neem een vuurvaste schotel deze beboteren verdeel de aardappelen in de schaal en voeg de saus toe; Besrooi met kaas en zet even onder de grill.
- Serveer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.