Recept
« Terug naar recepten
Saus met veldsla
PT15M
Saus met veldsla
Een heerlijk saus met veldsla recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus met veldsla te bereiden
Snijd de sjalotten in ringen en stoof deze aan in boter.
Veldsla grondig spoelen en in maatbeker doen samen met de kruiden en room en met de staafmixer even mixen.
Voeg deze ingrediënten bij de sjalotjes en laat even opkoken.
Serveer zeer warm .
Veldsla grondig spoelen en in maatbeker doen samen met de kruiden en room en met de staafmixer even mixen.
Voeg deze ingrediënten bij de sjalotjes en laat even opkoken.
Serveer zeer warm .
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Deze saus werd geserveerd met vis.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bengel6300 zegt:
derbyke zegt:
Je laat maar iets weten als je experiment klaar is .Groetjes van ons 3 :);):p