Recept
« Terug naar recepten
Saus : Porto saus met rozijnen
PT10M
Saus : Porto saus met rozijnen
Een heerlijk saus : porto saus met rozijnen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus : Porto saus met rozijnen te bereiden
Stoof de grof gesneden sjalotjes samen met de rozijnen aan. Goed kruiden, honing toevoegen en de rode port, laat even inkoken.
Mix zeer goed. Saus terug aan de kook brengen en opnieuw port toevoegen tot de gewenste dikte.
Mix zeer goed. Saus terug aan de kook brengen en opnieuw port toevoegen tot de gewenste dikte.
h_wieske zegt:
Gr.Hélène