KookJij

Saus: tomatensaus met stukjes bloemkool pittig gekruid

Een sausje voor bij vis of vleesgerecht.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saus: tomatensaus met stukjes bloemkool pittig gekruid te bereiden

  1. Stoof de sjalotjes en bloemkool even aan in een beetje boter voeg de kruiden, gehakte tomaten, tomatenpuree en kaas toe laat op een zacht vuur sudderen. Als laatste de peterselie toevoegen. Een sausje heerlijk bij pasta en vlees of vis.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Beste Blokker, ik kruid naar gevoel en smaak zou zeggen kruiden naar jouw zin en het komt zeker en vast goed. Groetjes Hilde
Blokker

Blokker zegt:
Hoeveel per kruid ?