Recept
« Terug naar recepten
Saus: tomatensaus met stukjes bloemkool pittig gekruid
PT20M
Saus: tomatensaus met stukjes bloemkool pittig gekruid
Een sausje voor bij vis of vleesgerecht.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus: tomatensaus met stukjes bloemkool pittig gekruid te bereiden
- Stoof de sjalotjes en bloemkool even aan in een beetje boter voeg de kruiden, gehakte tomaten, tomatenpuree en kaas toe laat op een zacht vuur sudderen. Als laatste de peterselie toevoegen. Een sausje heerlijk bij pasta en vlees of vis.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Hilde Dumont zegt: