Recept
« Terug naar recepten
Vleesballetjes in een sausje met verrassingen
PT40M
Vleesballetjes in een sausje met verrassingen
Een gerechtje van vlees voor groot en klein.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vleesballetjes in een sausje met verrassingen te bereiden
- Stoof de sjalotjes en bloemkool aan in een beetje boter voeg de kruiden, tomatenpuree, gehakte tomaten, kaas zeer fijn geraspt toe. Laat op een zacht vuur sudderen als laatste de fijn gehakte peterselie toevoegen. Indien nodig bijkruiden. Gehakt mengen met het ei, chapelure, kruiden en de kleine roosjes bloemkool. Maak er boulletjes van bak deze gaar aan in boter. Voeg ze bij de saus en laat dit alles samen een tien tal min verder sudderen. Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna Koudys zegt: