Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel pasta vegetarisch
PT20M
Dagschotel pasta vegetarisch
Een heerlijk dagschotel pasta vegetarisch recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel pasta vegetarisch te bereiden
Pasta beetgaar koken.
Groenten grof snijden de tomaatjes halveren maar hou deze aan de kant voor het laatste van de bereiding.
Groenten kort beetgaar opwokken en kruiden in olijfolie.
Voeg de pasta toe en de pesto, roer alles goed onder elkaar indien nodig olijfolie toevoegen.
Serveer het gerecht zeer warm en garneer af met de kruiden mix en gemalen kaas en een toefje peterselie.
Groenten grof snijden de tomaatjes halveren maar hou deze aan de kant voor het laatste van de bereiding.
Groenten kort beetgaar opwokken en kruiden in olijfolie.
Voeg de pasta toe en de pesto, roer alles goed onder elkaar indien nodig olijfolie toevoegen.
Serveer het gerecht zeer warm en garneer af met de kruiden mix en gemalen kaas en een toefje peterselie.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.