Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti met frisse groenten
PT20M
Spaghetti met frisse groenten
Een heerlijk spaghetti met frisse groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti met frisse groenten te bereiden
Pasta beetgaar koken in licht gezouten water giet af.
Venkel in fijne reepjes snijden.
Paprika in reepjes snijden.
Porei in ringen snijden.
Wortel in kleine blokjes snijden.
Verdeel de bloemkool en brocolli in roosjes.
Ajuin halveren in fijne ringen snijden.
Look teentjes zeer fijn hakken.
Wok deze groenten beetgaar aan in een beetje olijfolie en kruid goed naar smaak. Voeg pasta toe en schud regelmatig op.
Serveer zeer warm op bord met gemalen kaas naar keuze.
Venkel in fijne reepjes snijden.
Paprika in reepjes snijden.
Porei in ringen snijden.
Wortel in kleine blokjes snijden.
Verdeel de bloemkool en brocolli in roosjes.
Ajuin halveren in fijne ringen snijden.
Look teentjes zeer fijn hakken.
Wok deze groenten beetgaar aan in een beetje olijfolie en kruid goed naar smaak. Voeg pasta toe en schud regelmatig op.
Serveer zeer warm op bord met gemalen kaas naar keuze.