KookJij

Visbrochette met duo van pasta

Een heerlijk visbrochette met duo van pasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Visbrochette met duo van pasta te bereiden

Zeewolf in mooie gelijke stukken snijden.
Pasta beetgaar koken met een blokje visbouillon.
Paprika in vier stukken snijden.
Courgette in stukken snijden houd 4 stukken aan de kant.
Wortel in kleine reepjes snijden.
Porei in ringen snijden.
Maak brochettes van de vis met stukjes paprika, ajuin, courgette en champignons wentel even in bloem.
Kruid goed af en bak deze even aan in olijfolie.
Neem een vuurvaste schotel besmeer met boter en bak de brochettes in een voorverwarmde oven op 180°C ± 10 min. .
De groenten kruiden, even opwokken in olijfolie voeg de beetgare paste toe en meng dit alles.
Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo juni 2011.
Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst