Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo juni 2011.
Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Visbrochette met duo van pasta
PT30M
Visbrochette met duo van pasta
Een heerlijk visbrochette met duo van pasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Visbrochette met duo van pasta te bereiden
Zeewolf in mooie gelijke stukken snijden.
Pasta beetgaar koken met een blokje visbouillon.
Paprika in vier stukken snijden.
Courgette in stukken snijden houd 4 stukken aan de kant.
Wortel in kleine reepjes snijden.
Porei in ringen snijden.
Maak brochettes van de vis met stukjes paprika, ajuin, courgette en champignons wentel even in bloem.
Kruid goed af en bak deze even aan in olijfolie.
Neem een vuurvaste schotel besmeer met boter en bak de brochettes in een voorverwarmde oven op 180°C ± 10 min. .
De groenten kruiden, even opwokken in olijfolie voeg de beetgare paste toe en meng dit alles.
Serveer zeer warm.
Pasta beetgaar koken met een blokje visbouillon.
Paprika in vier stukken snijden.
Courgette in stukken snijden houd 4 stukken aan de kant.
Wortel in kleine reepjes snijden.
Porei in ringen snijden.
Maak brochettes van de vis met stukjes paprika, ajuin, courgette en champignons wentel even in bloem.
Kruid goed af en bak deze even aan in olijfolie.
Neem een vuurvaste schotel besmeer met boter en bak de brochettes in een voorverwarmde oven op 180°C ± 10 min. .
De groenten kruiden, even opwokken in olijfolie voeg de beetgare paste toe en meng dit alles.
Serveer zeer warm.