Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo april 2011.
Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Zeewolf op een bedje van groenten
PT20M
Zeewolf op een bedje van groenten
Een heerlijk zeewolf op een bedje van groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeewolf op een bedje van groenten te bereiden
Saus : stoof de fijngesneden sjalotjes aan in een beetje boter.
Voeg de visfumet toe en laat voor de helft in koken.
Room en kaas toevoegen, warm op maar laat niet meer koken, kruid met peper en voeg de rucola toe.
Kook pasta beetgaar.
Vis goed kruiden even aanbakken en in een voorverwarmde oven op 180°C ± 10 min. bakken in een beboterde vuurvaste schotel.
Broccoli in roosjes verdelen.
Champignons in vier snijden.
Wortel in blokjes snijden.
Groenten beetgaar even opbakken in de pan.
Serveer alles zeer warm op bord.
Voeg de visfumet toe en laat voor de helft in koken.
Room en kaas toevoegen, warm op maar laat niet meer koken, kruid met peper en voeg de rucola toe.
Kook pasta beetgaar.
Vis goed kruiden even aanbakken en in een voorverwarmde oven op 180°C ± 10 min. bakken in een beboterde vuurvaste schotel.
Broccoli in roosjes verdelen.
Champignons in vier snijden.
Wortel in blokjes snijden.
Groenten beetgaar even opbakken in de pan.
Serveer alles zeer warm op bord.