Recept
« Terug naar recepten
Brussels witloof apart geserveerd
PT10M
Brussels witloof apart geserveerd
Een heerlijk brussels witloof apart geserveerd recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
14
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Brussels witloof apart geserveerd te bereiden
Snij het witloof in twee en snij schuin de harde kern eruit.
Sluimererwten grof snijden.
Ajuin in twee en grof snijden.
Bak het witloof aan in boter voeg de ajuin en sluimererwten toe goed kruiden met peper en bruschetta kruiden.Als laatste de rode wijn toevoegen .
Serveer zeer warm.
Sluimererwten grof snijden.
Ajuin in twee en grof snijden.
Bak het witloof aan in boter voeg de ajuin en sluimererwten toe goed kruiden met peper en bruschetta kruiden.Als laatste de rode wijn toevoegen .
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
h_wieske zegt:
Volgens mij is bruschetta kruiden een melange van: gedroogde tomatenvlokken, Italiaanse kruiden en knoflook.Heb ik ooit in een kruidenwinkel zien staan hier in Nederland.
Gr. Hélène
ej.gotrah zegt:
derbyke zegt:
:);):p
Jeannine Van Immerseel zegt: