Recept
« Terug naar recepten
Caesarsalade met kip groene pesto
PT25M
Caesarsalade met kip groene pesto
Caesarsalade met kip groene pesto
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Lidl
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Caesarsalade met kip groene pesto te bereiden
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Kook de eieren in 4 min. zacht, laat schrikken en pel ze vervolgens.
- Blancheer de doperwtjes en spoel af onder koud stromend water.
- Schaaf de venkel en komkommer met een kaasschaaf in dunne plakken.
- Bak de kipfilet in ca. 15 min.goudbruin en gaar in de voorverwarmde oven.
- Snijd intussen de stronk van de mini romaine sla en schik de bladeren over een grote serveerschaal.
- Verdeel daar de geschaafde venkel, komkommer, baby spinazie en geblancheerde doperwten over.
- Halveer de eieren en de cherry tomaten.
- Halveer de avocado en verwijder de pit.
- Lepel het vruchtvlees uit de schil en snijd in partjes.
- Snijd de kip groene pesto in dikke plakken en verdeel samen met de eieren, cherry tomaten en avocado over de salade.
- Maak de Caesarsalade met kip af met de tuinkruiden sladressing en wat gehakte peterselie.
- Tip: serveer eventueel met kappertjes.