Ook erg lekker met:
100 gr vijgen
100 gr pruimen
100 gr dadels
Snijd deze wel in stukjes en roer door het beslag,
dan wel een groot cakeblik gebruiken.
Recept
« Terug naar recepten
Cake met kunstsuiker (suiker vervanger)
PT20M
Cake met kunstsuiker (suiker vervanger)
Een heerlijk cake met kunstsuiker (suiker vervanger) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Henny Lansink
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
banketbakker opa-henny
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cake met kunstsuiker (suiker vervanger) te bereiden
Verwarm de oven op 175 graden.
Klop de boter met citroenrasp luchtig.
Voeg de candarel er aan toen.
Voeg een voor een de eieren er aan toe.
Meng de bloem met het bakpoeder.
Voeg om en om de melk en de bloem er aan toe.
Bekleed het cakeblik met bakpapier.
Schep het beslag in het cakblik.
Plaats het cakeblik op en rooster in de oven.
Bak in 25- 30 min gaar.
Los de cake op een rooster en verwijder het papier.
Laat zo geheel afkoelen.
Klop de boter met citroenrasp luchtig.
Voeg de candarel er aan toen.
Voeg een voor een de eieren er aan toe.
Meng de bloem met het bakpoeder.
Voeg om en om de melk en de bloem er aan toe.
Bekleed het cakeblik met bakpapier.
Schep het beslag in het cakblik.
Plaats het cakeblik op en rooster in de oven.
Bak in 25- 30 min gaar.
Los de cake op een rooster en verwijder het papier.
Laat zo geheel afkoelen.
Gerard zegt: