Recept
« Terug naar recepten
Cake wafels
PT25M
Cake wafels
Een heerlijk cake wafels recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Henny Lansink
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
20 personen
Categorieën:
- > Kinderen - Gebak
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
banketbakker Henny
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cake wafels te bereiden
Boter met de suiker's luchtig kloppen.
Ei na ei er geheel in weg kloppen, 1 minuut.
Bloem met bakpoeder mengen en zeven.
1/2 Deel bloem en de olie aan boter toevoegen.
Rest bloem en de melk toevoegen tot een glad beslag.
Het wafelijzer voorverwarmen.
2 volle eetlepels op het wafelijzer leggen.
De wafels in 5-6 minuten gaar bakken.
Ei na ei er geheel in weg kloppen, 1 minuut.
Bloem met bakpoeder mengen en zeven.
1/2 Deel bloem en de olie aan boter toevoegen.
Rest bloem en de melk toevoegen tot een glad beslag.
Het wafelijzer voorverwarmen.
2 volle eetlepels op het wafelijzer leggen.
De wafels in 5-6 minuten gaar bakken.
Mijn kookverhaal (Henny Lansink)
Lekker met warme kersensaus, zie recept.
lene zegt: