Recept
« Terug naar recepten
Carameltaart
PT15M
Carameltaart
Een heerlijk carameltaart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Katja Stroo
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Carameltaart te bereiden
Springvorm bedekken met wafels.
Laagje advocaat erop.
Saroma met kopje melk kloppen.
In een aparte schaal slagroom met suiker en klopvast kloppen en daarna de Saroma erdoor roeren.
Het mengsel even laten stijven in de koelkast.
Helft van het caramelmengesel over de wafels, laag bastognekoeken en de rest van het mengsel daar weer over.
In de koelkast zetten tot de bastognekoeken zacht zijn geworden.
Voor het serveren bestrooien met cacaopoeder. (of Benco)
Laagje advocaat erop.
Saroma met kopje melk kloppen.
In een aparte schaal slagroom met suiker en klopvast kloppen en daarna de Saroma erdoor roeren.
Het mengsel even laten stijven in de koelkast.
Helft van het caramelmengesel over de wafels, laag bastognekoeken en de rest van het mengsel daar weer over.
In de koelkast zetten tot de bastognekoeken zacht zijn geworden.
Voor het serveren bestrooien met cacaopoeder. (of Benco)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Katja zegt:
Anna Koudys zegt:
Groetjes,
Anna.
KookJij.
lien zegt:
Wel heel machtig, kleine puntjes naast een bolletje ijs en wat ontdooide vruchtjes voor wat frissere smaak maakt het helemaal af als toetje!
Dankjewel.
Henny zegt:
als je de ingrediënten leest weet je wel beter.Hij is in elk geval heel lekker!:p
guusfan zegt:
mikkie zegt:
het is een heerlijke taart en heb hem al 4 keer gemaakt :P en dit word de 5e keer :) maare echt niet slankie !!!
guusfan zegt:
Weet jij hoe je een recept naar een andere categorie kan verplaatsen want hij staat verkeerd!
Florie zegt: