Recept
« Terug naar recepten
Dessert: vanille pudding op zijn paasbest
PT20M
Dessert: vanille pudding op zijn paasbest
Een heerlijk dessert: vanille pudding op zijn paasbest recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Speciale gelegenheden - Pasen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dessert: vanille pudding op zijn paasbest te bereiden
Neem 500 ml melk, schep 10 soeplepels uit de melk en meng deze met de vanille poeder.
Voeg de vanillesuiker en witte suiker bij de rest van de melk en breng aan de kook.
Voeg de opgeloste pudding poeder onder de melk laat +/- enkele min. koken blijven roeren.
Roer er de advocaat onder.
Neem een lage bakvorm en smeer deze goed in met zonnebloemolie evenzeer enkele cupcakes.
Stort de pudding in de vormen en laat afkoelen.
Stort de pudding uit op bord evenzeer de cupcakes gevuld met pudding over de pudding verdelen.
Garneer af met de paasdecoratie, cacaopoeder en verse munt, de gemengde advocaat verdelen rond de cupcakes.
Serveer dit simpel paas-dessert zeer fris.
Voeg de vanillesuiker en witte suiker bij de rest van de melk en breng aan de kook.
Voeg de opgeloste pudding poeder onder de melk laat +/- enkele min. koken blijven roeren.
Roer er de advocaat onder.
Neem een lage bakvorm en smeer deze goed in met zonnebloemolie evenzeer enkele cupcakes.
Stort de pudding in de vormen en laat afkoelen.
Stort de pudding uit op bord evenzeer de cupcakes gevuld met pudding over de pudding verdelen.
Garneer af met de paasdecoratie, cacaopoeder en verse munt, de gemengde advocaat verdelen rond de cupcakes.
Serveer dit simpel paas-dessert zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Hilde Dumont zegt: